Payday loans
Home
 

 

 

Centrul Medical Ema , punct de lucru al S.C. Optical Ema S.R.L. este primul centru de diagnostic şi tratament privat, infiinţat in Municipiul şi judeţul Giurgiu. Echipamentele medicale ale Centrului Medical Ema sunt de ultimă generaţie. Amplasementul, soluţia arhitecturala, amenajarea şi infrastructura permit furnizarea unor servicii medico-chirurgicale şi conexe actului medical, protezare auditiva şi optică medicală.

Toate acestea la un nivel de calitate deosebit, la un raport cost / eficienţă optim, in condiţii de siguranţă şi nu în ultimul rând cu un minim de discomfort pentru pacienţii / clienţii noştrii.
In zilelele noastre atat bolile cat si cunostintele medicale si in special  mijloacele tehnice medicale sunt intr-o permanenta dinamica .

Cunoasterea si intelegerea lor reprezinta un sprijin solid in practica de zi cu zi a tuturor medicilor .

Putem spune ca medicina, ca si alte stiinte, este intr-o perpetua schimbare .

Ca raspuns la aceasta provocare initiativa privata giurgiuveana a gandit si a infaptuit un centru medical modern cu dotare tehnica de exceptie circumscrisa unui concept moral si rational de abordare a relatiei sanatate - boala prin calitate – cost - accesibilitate .

- In acest moment Centrul Medical Ema ofera servicii medicale in specialitate: oftalmologie, neurologie, medicina generala, imagistica (ecografie) precum si servicii conexe actului medical respectiv optica medicala si protezare auditiva .
- Ce trebuie adus la cunostinta publicului larg este ca aparatura din dotare este aparatura de ultima generatie fabricata in Germania, Japonia, Olanda si Belgia .
Nu in ultimul rand amintim faptul ca medicii specialisti cu care colaboram in acordarea serviciilor medicale au experienta sau / si competentele necesare unui act medical profesional tinand cont si de faptul ca parte din ei vin din mari unitati medicale Bucurestene precum Spitalul Fundeni si Spitalul Militar Central .
Compartimentul de Oftalmologie din structura Centrului Medical Ema este unul extrem de bine dotat fiind pe picior de egalitate cu multe clinici de profil din Bucuresti .  Pentru  serviciile  prestate  comunicarea  cu  pacientul / clientul  se  face  cu respectarea prevederilor Legii 46/2003 privind drepturile pacientului atat inainte cat si dupa efectuarea actului medical care consta in : anamneza, examen clinic general si /sau de specialitate, investigatii si tratamente (daca sunt necesare) , stabilirea diagnosticului si a terapiei precum si informatii legate de evolutie, prognostic, complicatii si recomandari inclusiv cele legate de recuperare si monitorizare daca este cazul .
Consideram util sa ne reamintim cum trebuie sa procedam in alegerea unei oferte in functie de serviciile oferite.
Cateva criterii sunt extrem de importante in alegerea noastra, criterii legate de renumele personalului, dotarea cu aparatura, promptitudinea si timpul de asteptare si nu in ultimul rand tarifele practicate .
- Pentru Centrul Medical Ema calitatea serviciilor medicale si a celor conexe actului medical (protezare auditiva 
si optica medicala) joaca un rol primordial .
- Ea incepe chiar cu aspectul institutiei ca dovada a interesului nostru pentru conditiile igienico-sanitare in legatura cu calitatea serviciilor medicale si conexe actului medical si in concordanta cu nivelul investitiilor facute 
Noi nu reprezentam un segment ”de lux” al ofertei de servicii medicale pe piata giurgiuveana decat poate prin prisma aparaturii si instrumentarului din dotare din dorinta de a nu face compromisuri privitoare la calitate .
-    Pe langa acestea curatenia, sterilizarea  si informatizarea care desi reprezinta  partea  nevazuta  a calitatii actului medical conteaza foarte mult in buna desfasurare a  activitatii de ansamblu a  institutiei noastre in scopul satisfacerii  nevoilor  solicitantilor  nostrii  de servicii si implicit a  cresterii gradului de satisfactie al  acestora . Tinem sa va informam pe aceasta cale ca institutia noastra a declansat procedurile legate  privitoare la Managementul calitatii in vederea obtinerii  acreditarii de tip ISO 9001/2000 in  dorinta ca orice consumator al serviciilor oferite de Centrul Medical Ema sa aiba certitudinea si siguranta primirii unor servicii unanim acceptate in Uniunea Europeana .
- In alegerea noastra privitoare la oferta de servicii medicale de care putem  beneficia dincolo de faima personalului si a  aparaturii conteaza si atitudinea generala a intregului personal, deschiderea si solicitudinea cu care este primit pacientul / clientul . Acestea sunt o parte din criteriile de care trebuie sa tinem seama in alegerea unei oferte de servicii medicale .

-    Nu intotdeauna ceea ce este scump este si foarte bun, dar in acelasi timp  nu ceea ce este ieftin corespunde asteptarilor noastre privind calitatea .

Alegerea ne apartine